Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ενημέρωση για την εγγραφή προνηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς



   Από το γραφείο του Πρόεδρου του Πνευματικού Κοινωνικού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Δημήτριου Μπουσμπουρέλη, γίνεται γνωστό ότι:
«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ένα φαινόμενο παραπληροφόρησης, σχετικά με την εγγραφή των προνηπίων  (με χρονολογία γέννησης το έτος 2013), από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Νηπιαγωγείο σε τμήμα προνηπίων. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Προς αποφυγή αναστάτωσης στους γονείς που έχουν παιδιά της ηλικίας αυτής και φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ή όχι, μπορούν να συνεχίσουν για μια ακόμα χρονιά να φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς που εμπιστεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μεσολογγίου παρέχουν Προσχολική Αγωγή-Εκπαίδευση και φροντίδα, σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχές Παιδαγωγικής. Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι:
Οι εγγραφές των νηπίων θα πραγματοποιηθούν από 01/06/2017 (ημέρα Πέμπτη) μέχρι και 23/06/2017 (ημέρα Παρασκευή)

Τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής θα προμηθεύονται οι γονείς από τον πλησιέστερο σε αυτούς Δημοτικό Παιδικό Σταθμό καθώς και στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ στην οδό Αθ. Ραζη-Κοτσικα 12, 1ος όροφος-Μεσολόγγι».