Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Πιστοποίηση του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για 4η φορά με το EQUASS Excellence


Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για τέταρτη συνεχή φορά αξιολογήθηκε από την Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για θέματα κοινωνικής Αποκατάστασης (E.P.R.), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να διατηρήσει την πιστοποίηση άριστης πρακτικής EQUASS Excellence, που κατέχει από το 2008.

    Η διαδικασία αξιολόγησής μας διενεργήθηκε στις 4 και 5 Ιουνίου 2017, στις Εκπαιδευτικές μας Μονάδες στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο αντίστοιχα.
   Αποτέλεσμα της αξιολόγησης υπήρξε η απόκτηση για τέταρτη συνεχή φορά του EQUASS Excellence, το οποίο παραλάβαμε στις 8 Αυγούστου 2017.
    Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται σε κέντρα στην Ευρώπη που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κοινωνικής αποκατάστασης και στοχεύει να δεσμεύσει τα κέντρα αυτά για τη συνεχή βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό τους σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.
  Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εξακολουθεί να είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που έχει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.
   Ευχαριστούμε θερμότατα όλους όσους με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας και συμμετείχαν στη διαδικασία της αξιολόγησής μας συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων ποιοτικών υπηρεσιών που αφορoύν στα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.
                                                              

  Με ιδιαίτερη τιμή
 Το Διοικητικό Συμβούλιο
         του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

                Μεσολόγγι - Αγρίνιo