Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου από το 2006 διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο λιμάνι  Μεσολογγίου και κύριες δράσεις του είναι το Κάνοε Καγιάκ ήρεμων νερών και η Υδατοσφαίριση.
 Έως τον Μάρτιο του 2019, το τμήμα του κάνοε καγιάκ λειτουργούσε με εξοπλισμό 15ετίας με όποιες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται. Όμως με την ευγενική χορηγία του Ομίλου εταιρειών Ελληνικών Πετρελαίων ΕΛΠΕ,  το τμήμα απέκτησε τέσσερα καινούργια καγιάκ Κ1 HODY, έντεκα κουπιά KAJNER και πέντε  ποδιές σκαφών από Ουγγαρία, επιπλέον αγοράσθηκαν  δύο ελαφρώς μεταχειρισμένα καγιάκ Κ1 και ένα canoe C1.

Επίσης η χορηγία του Ομίλου εταιρειών Ελληνικών Πετρελαίων ΕΛΠΕ,συνετέλεσε στη δημιουργία του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου με σκάφη optimist για παιδιά από 7 έως 14 ετών. Συγκεκριμένα αγοράσθηκαν : τρία σκάφη optimist, τρέιλερ μεταφοράς σκαφών, φουσκωτό συνοδείας, εξωλέμβια μηχανή 9 hp, σωσίβια, ρουχισμός και όλα τα παρελκόμενα τους. Έτσι  ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη ανανέωση εξοπλισμού του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου από το 2006.
Με την βοήθεια των ΕΛΠΕ, τέσσερεις μικροί αθλητές μας αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά στο περιφερειακό πρωτάθλημα OPTIMIST-LASER στην όμορφη Βόνιτσα.
Η ομάδα canoe kayak με ανανεωμένο πλέον στόλο θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με υψηλό ηθικό και σχέδια για διακρίσεις όπως μας έχουν συνηθίσει.
Σε μια εποχή που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι πολυτέλεια, η ευγενική χορηγία των ΕΛΠΕ ήταν καθοριστική για τα παιδιά του Μεσολογγίου που θέλουν να ασχοληθούν με το ναυταθλητισμό.
Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου