Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στηρίζει την 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου»




Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου, το Δήμο Ναυπακτίας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου  και την Αιτωλική Αναπτυξιακή διοργανώνουν την «2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Λιμανιού  Μεσολογγίου κατά το χρονικό διάστημα από 22 Σεπτεμβρίου έως και 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιμένοντας στην στρατηγική ΜΑΖΙ, ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ στηρίζει έμπρακτα για άλλη μια φορά της κοινές Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό, την ανάπτυξη του τόπου μας και των επιχειρήσεων του Νομού μας,  θέτοντας  ως ΒΑΣΙΚΟ σκοπό της Έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα  τους, τη διεύρυνση των εμπορικών διασυνδέσεων και την καταξίωση τους στη συνείδηση του Αιτωλοακαρνάνα καταναλωτή και όχι μόνο.
Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι :
1.      Η ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και με την πώληση παραδοσιακών προϊόντων.
2.      Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας και όχι μόνο.
3.      Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού.
4.      Η τόνωση της αγοράς.
5.      Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
6.      Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειας μας με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.
7.      Να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους,  γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Έκθεση, επικοινωνήστε με την κα. Κωνσταντακοπούλου στο 2631025561 &  6906667800  ή στο e-mail: expomes2017@gmail.com.

Για όλους τους ανωτέρους λόγους αλλά και σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, κόντρα στις οικονομικές συγκυρίες της εποχής, θεωρούμε την συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων του Νομού απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη.