Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν.Ο.Μ. 2017


Το πέρας ενός ακόμη επιτυχημένου κύκλου λειτουργίας της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου σήμανε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ., την περασμένη Κυριακή.
Πλήθος γονέων, φίλων και συγγενών των λιλιπούτιων κολυμβητών έδωσαν το παρών και τους χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα κατά την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Μεσολογγίου, Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, κατά τον οποίο συνεχάρη τους μικρούς αθλητές, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Έφορο Κολύμβησης, Βασίλη Σπυρόπουλο, τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Ερωτόκριτο Νικολόπουλο, καθώς και τους γυμναστές Πάνο Παπουτσόπουλο και Θύμιο Ρόμπολα, για την πολύτιμη συμβολή τους, τόσο στη υλοποίηση όσο και την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για την στήριξή του, αλλά και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος «Z’ PLAZ», κ. Νικόλαο  Κοντογιώργο, για την ευγενική παραχώρηση τη πισίνας.
Εν συνεχεία οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για τα υπόλοιπα προσφερόμενα αθλήματα του Ομίλου, ήτοι Κανόε-καγιάκ και ιστιοπλοΐα για μικρά παιδιά με σκάφη τύπου optimist, ενώ ξεναγήθηκαν στο γυμναστήριο και τις λοιπές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ.
Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην κολυμβητική του ακαδημία και δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθειά του για καλύτερα και ποιοτικότερα αποτελέσματα την χρονιά που έρχεται. Τέλος, ευχή όλων μας είναι μέχρι την επόμενη σεζόν, το χρόνιο αίτημα του Ομίλου αλλά και του συνόλου των πολιτών για κατασκευή κολυμβητηρίου στην πόλη μας, να έχει υλοποιηθεί.
Κλείνοντας, να ενημερώσουμε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι εγγραφές, για την χειμερινή περίοδο, για νέους αθλητές στο κανόε-καγιάκ, καθώς και για το νέο τμήμα ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στο τηλ. 26310 26970 ή αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση nommes@live.com .