Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Λήξη Διεθνούς Τουρνουά Φιλίας Καλαθοσφαίρισης Παμπαίδων




Με την κατάκτηση του Κυπέλου από την Ελληνική Εθνική Ομάδα Παμπαίδων ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, το Διεθνές Τουρνουά Φιλίας Καλαθοσφαίρισης, στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας.
Η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας επικράτησε της Ισπανίας με 71-53. Στις υπόλοιπες θέσεις 2η αναδείχθηκε η ομάδα της Γαλλίας, 3η η Ισπανία και στην 4η θέση η Ιταλία.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο κ. Γιάννης Κουτραφούρης -μέλλος του Διοικητικού Συμβουλίου- κατά το χαιρετισμό του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ευχαρίστησε το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και τον Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο για την άψογη συνεργασία στη συνδιοργάνωση του Τουρνουά, συγχαίροντας παράλληλα τόσο την εθνική ομάδα της χώρας μας για την κατάκτηση του Κυπέλου, όσο και όλους τους αθλητές των χωρών που συμμετείχαν στην αθλητική συνάντηση.
Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος στον χαιρετισμό του σημείωσε πως ο Δήμος μας, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να διοργανώσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα με ιδιαίτερη επιτυχία. Ευχαρίστησε δε την Ε.Ο.Κ. για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, τις αποστολές για την συμμετοχή τους, αλλά και τους φιλάθλους που με την δυναμική παρουσία τους στήριξαν την διοργάνωση.
Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης παρευρέθηκε επίσης ο κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος (μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων) ενώ τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας παρακολούθησε και ο πρ. διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Φιλλίπου. Τους αθλητές των ομάδων βράβευσαν επίσης οι Πρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Δημ. Μπουσμπουρέλης και της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος.