Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου την Τετάρτη 25-10-2017 για την διέλευση και παραμονή της Ολυμπιακής Φλόγας



  Με απόφαση του Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Αιτωλίας Ανδρέα Τσαπικούνη, λόγω της διέλευσης και παραμονής της Ολυμπιακής Φλόγας των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αύριο Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου:

Οδός Ναυπάκτου από το ύψος του Νοσοκομείου Μεσολογγίου μέχρι την Πύλη Μεσολογγίου, Καψάλη, Χατζηκώστα. Οδός  Αρχ. Δαμασκηνού από τη συμβολή της με την οδό Κύπρου μέχρι την οδό Παπαδιαμαντοπούλου. Στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου από την Πύλη μέχρι την οδό Αρχ. Δαμασκηνού. Στην οδό Θυσίας από συμβολή της με οδό Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι τη συμβολή της  με την οδό Χατζηκώστα και στην οδό Φραγκλίνου από τη συμβολή της με την οδό Αρχ. Δαμασκηνού μέχρι τη συμβολή της με οδό Μούρκα από ώρα 11.45 π.μ. έως 13.30 μ.μ. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς άλλες παράπλευρες οδούς.

Επίσης στις παραπάνω οδούς απαγορεύεται και η στάθμευση των οχημάτων από ως 11.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ.