Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

«Τι κάνεις Γιώργο; Κουκιά σπέρνω…»





Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Γιώργος Κοντογιάννης υπέπεσε και αυτός στο θεσμικό ατόπημα κατόπιν εντολής του μέγα μάγιστρου – αυτοκράτορα, όπως και οι άλλοι συνάδελφοί του να μπλέξει την δραστηριότητα του Δήμου με την λειτουργία του Νοσοκομείου, λόγω φυσικά ένδειας επιχειρημάτων.
 Επιθυμώ λοιπόν να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση – διότι τα όρια της προβοκάτσιας σας δεν έχουν τέλος – τα παρακάτω:

Οι συσσωρευμένες οφειλές του Νοσοκομείου προς την ΔΕΥΑΜ αφορούν μια ολόκληρη εικοσαετία καθώς και τα Κέντα Υγείας Ναυπάκτου, Αιτωλικού, Αστακού και Μύτικα που μέχρι το τέλος του 2014 ανήκαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, δεν τις απαιτήσατε και φυσικά δεν είναι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Σε έξι (6) μήνες λάβατε ήδη επί θητείας μου 20.000 ευρώ και γνωρίζετε πολύ καλά ότι σύντομα θα σας δοθούν και άλλα χρήματα μπας και διασωθείτε.
Αποκρύπτετε σκόπιμα ότι λάβατε 427.000 ευρώ ως εξόφληση διαταγής πληρωμής από την ΔΕΥΑΜ προς τον Δήμο από το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά βέβαια δεν μας λέτε σε ποιόν πάτο θα τα ρίξετε…
 Τις γελοιότητες περί κρατικού λειτουργού να τις αφήσετε κατά μέρος γιατί όταν συνεχώς τις επαναλαμβάνετε ένα πράγμα μπορεί να συμβαίνει: Σας ενοχλεί ιδιαίτερα εσάς και τον μέγα μάγιστρο – αυτοκράτορα η σύγκριση της δουλειάς που γίνεται στο Νοσοκομείο με την καταστροφική σας μανία σε ό,τι διαχειρίζεστε ως Δημοτική αρχή. Δεν τα λέω αυτά εγώ. Η τοπική κοινωνία το συζητάει καθημερινά. Ακόμα και η μέχρι πρότινος οι φιλικές σας δυνάμεις το επισημαίνουν.
 Από πού ως πού λοιπόν αγαπητοί… νοικοκυραίοι χωρίς ίχνος ντροπής διατείνεστε ότι θα κάνετε ό,τι θέλετε την δημοτική περιουσία και θα καλύπτετε ο ένας τον άλλον; Από πού και ως πού είναι ενιαίος οργανισμός ο Δήμος και η ΔΕΥΑΜ; Ποιος φωστήρας ερμηνεύει κατά το δοκούν τα δημοτικά πράγματα; Σοβαρευτείτε!!
Το δίχως άλλο σας παρακολουθεί όλη η κοινωνία και καθημερινά βγάζει τα συμπεράσματά της…

Πάνος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου και
«Δημόσιος Λειτουργός»

ΥΓ 1. Ομολογώ ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ έχει κάνει πρόοδο στις απαντήσεις του τις οποίες ο ίδιος “χτενίζει”.
ΥΓ 2. Εύχομαι καλή αναβάθμιση μετά την ανάληψη της Προεδρίας της ΔΕΥΑΜ από τον κ. Δήμαρχο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
ΥΓ 3.  Η παραλλαγή της λαϊκής παροιμίας «Τι κάνεις Γιώργο; Κουκιά σπέρνω…’» ταιριάζει απολύτως στην συγκεκριμένη περίπτωση και όχι μόνο.