Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Μικρά … από τον "Σκοτεινό


Σε αναμονή για την ΔΕΥΑΜ

Έτοιμη είναι η μελέτη βιωσιμότητας για την ΔΕΥΑΜ και σύντομα θα γνωστοποιηθεί και θα υπάρξουν προτάσεις για το μέλλον της εταιρίας. Αυτά δήλωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Καραπάνος, ο οποίος στο μεταξύ ανέλαβε και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης. Η ΔΕΥΑΜ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις προηγούμενες ημέρες ύστερα από την ανοιχτή επιστολή του γενικού διευθυντή της κ. Σταματάτου, με την οποία απάντησε στην κριτική που δέχθηκε σχετικά με την προμήθεια από την επιχείρηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τύπου τζιπ αξίας 4.900 €. Μια επιστολή η οποία βρίθει καταγγελιών, ιδιαίτερα δε αυτή που αναφέρει ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος παροτρύνει τους Αιτωλικιώτες να μην πληρώνουν το νερό που χρησιμοποιούν!!!

Ακολούθησε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜ όπου μεταξύ των άλλων αμφισβητείται  η αξιοπιστία της μελέτης βιωσιμότητας στην οποία θα στηριχθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει τις όποιες αποφάσεις.  
Στο μεταξύ οι συνολικές οφειλές των καταναλωτών προς την επιχείρηση ανέρχονται στο ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με δήλωση του κ. Μουρκούση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αναμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την γνωστοποίηση της μελέτης βιωσιμότητας αλλά και τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για το μέλλον της εταιρίας.
Υ.Γ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός «Η Κοινωνία Μπροστά» του κ. Παπαδόπουλου, διατυπώνεται το ερώτημα για το ποιος οδηγεί μέρα-νύχτα το τζιπ με αριθμό ΚΡΚ-6648 το οποίο ανήκει στην ΔΕΥΑΜ. Απάντηση στο ερώτημα δεν δόθηκε.
Διερωτώμαι όμως αφού η επιχείρηση διαθέτει τζιπ γιατί δεν το παραχωρεί στον διευθυντή της για να κάνει την δουλειά του; Ήταν ανάγκη να αγορασθεί νέο όχημα; Το υπάρχον ποιος το κυκλοφορεί και τι ανάγκες εξυπηρετεί;  
Οι δημότες δικαιούνται να γνωρίζουν…
***
Νέο quiz υπάρχει;

Μεγάλο πλήθος ερωτημάτων και ενοχλήσεων δέχθηκε η στήλη σχετικά με το αν ο Δήμαρχος ανήρτησε νέο quiz στον λογαριασμό του στο  facebook. Ηρεμήστε αγαπητοί φίλοι. Σας είπα ότι για κάθε νεότερο που υπάρχει θα σας ενημερώνω αμέσως. Στο κάτω-κάτω ποιος σας είπε ότι κάθε εβδομάδα ο Δήμαρχος θα βάζει quiz;
Όταν θα συντρέχει λόγος τότε θα βάζει και το ερώτημα. Έχει και άλλα πράγματα πολύ σπουδαιότερα να ασχοληθεί ο Δήμαρχος. Δεν μπορεί να είναι συνέχεια πάνω από το facebook και να δικτυώνεται κοινωνικά!!!

Εξάλλου εδώ που τα λέμε βρήκατε την απάντηση στο προηγούμενο quiz; Πως λοιπόν θέλετε να βάλει νέο; Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας…