Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Στο Μεσολόγγι για τα Βιορευστά η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα

Το διήμερο 2 & 3 Νοεμβρίου, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή, θα επισκεφτεί το Μεσολόγγι η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα. Η κ. Σοφία Σακοράφα, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι προσκεκλημένη από την Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα, τον Δήμαρχο Μεσολογγίου και φορείς της πόλης μας, με αφορμή την αναφορά που πρόκειται να κατατεθεί στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται αυτή τη στιγμή στο Εθνικό μας Πάρκο, με την κατασκευή των τεσσάρων μονάδων καύσης 6.500 τόνων βιορευστών ετησίως εντός αυτού.

Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς, αλλά και με τους ίδιους τους πολίτες, τους φορείς και τις συλλογικότητες αυτών, προκειμένου να αποκομίσει μία ολοκληρωμένη άποψη για το πρόβλημα και να εξασφαλιστεί με τον τρόπο αυτό η καλύτερη δυνατή υπεράσπιση της αναφοράς μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Την ερχόμενη Πέμπτη (02/11/2017), το απόγευμα, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, θα οργανωθεί ανοικτή δημόσια εκδήλωση, με στόχο την πλήρη ενημέρωση των δημοτών της πόλης για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί παρουσία της ανεξάρτητης Ευρωβουλευτού και των συνεργατών της.