Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Πού είδες κ. Καραπάνο ότι έκανα κοινή δήλωση με τον κ. Κατσούλη; Έχεις παραισθήσεις ή μήπως η συκοφαντία σας δεν έχει όρια;



Ο κ. Καραπάνος με δήλωσή του στις 23-10-2017 με τίτλο «Επί της ουσίας κύριοι» κάνει λόγο για κοινή δήλωσή μου με τον κ. Κατσούλη στις 23/7 (!) με τίτλο «Αγύρτες και ψεύτες» με τα χρήματα των δημοτών.

Επειδή ο κ. Καραπάνος και γράμματα γνωρίζει και συμβούλους έχει – εκτός εάν υπέπεσαν στο σφάλμα και δεν το πρόσεξαν – ότι ΜΟΝΟ ο κ. Κατσούλης έχει κάνει τη σχετική δήλωση, απευθύνω ευθέως τα παρακάτω ερωτήματα:
1.      Πού είδες κ. Καραπάνο ότι υπέγραψα κοινή δήλωση με τίτλο «Αγύρτες και ψεύτες» με τον κ. Κατσούλη; Στον ύπνο σου; Είστε ο απόλυτος συκοφάντης και αν συνεχίσετε έτσι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.
2.      Έχετε μήπως παραισθήσεις ή κάτι άλλο συμβαίνει;
Σε κάθε περίπτωση ΚΑΛΕΙΣΘΕ να ζητήσετε δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ για όσα καταμαρτυρείτε στο πρόσωπό μου, διαφορετικά είστε υπόλογος και υπεύθυνος όσων καθημερινά χωρίς αιδώ εκτοξεύετε. Δεν έχετε μόνο εσείς νομικό οπλοστάσιο. Να γνωρίζετε ότι έχουμε και εμείς. Και μάλιστα πολύ ισχυρό.

Υ.Γ. Ποιον θα μηνύσεις κ. προφεσόρε; Κάποιον που δεν έχει κάνει καμιά δήλωση εναντίον σου; Το τερμάτισες!  

Πάνος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας

Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»