Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Έναρξη του 34ου Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού    Το Μεσολογγίτικο Καρναβάλι συμπληρώνει φέτος 34 χρόνια «ζωής» , με μεγάλη συμμετοχή κυρίως της νεολαίας. Διοργανώνεται και πραγματοποιείται  κάθε χρόνο με το μεράκι, τη διάθεση και το κέφι των καρναβαλιστών κάθε ηλικίας.  Συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών  που έρχονται στο Μεσολόγγι να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις οι οποίες κορυφώνονται την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση. 

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου, το κέφι, η ζωντάνια και η καλή διάθεση τελικά είχαν τον πρώτο λόγο στο κέντρο του Μεσολογγίου, με τον Πασχάλη να μας ταξιδεύει μουσικά και νοσταλγικά σε παλαιότερες δεκαετίες. Το ίδιο βράδυ το «Eleven» φιλοξένησε και τον πρώτο χορό του φετινού Καρναβαλιού όπου αναδείχθηκε και η «Βασίλισσά» του!
Επόμενος «σταθμός» διασκέδασης, θα είναι η Τσικνοπέμπτη. Όλη η πόλη μια παρέα, στην οποία ασφαλώς σας περιμένουμε  στον Πεζόδρομο Μεσολογγίου για πολύ χορό, κέφι και φυσικά με την απαραίτητη «Τσίκνα»! Και συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες!
Καλό μας Καρναβάλι!

Η Ομάδα Διοργάνωσης του Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού