Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος στηρίζουν την αγορά του Μεσολογγίου - Κ. Λύρος: Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τα χρήματα επιστρέφουν σε εμάς


   Συνεπής στην υπόσχεσή της για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων η δημοτική αρχή Μεσολογγίου αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα του οικείου Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου.
   Kατά την διάρκεια συνάντησης, στο γραφείο του Κώστα Λύρου συμφωνήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Σπυρόπουλο, η από κοινού αρωγή των καταστημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον COVID-19.

   Εν πρώτοις, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου μαζί με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο θα προβούν στην διανομή αντισηπτικών gel, αλλά και μασκών προστασίας σε όποιες επιχειρήσεις τροφίμων απαιτείται.
   Πέραν αυτών όμως αποφασίστηκε η διενέργεια μεγάλης προωθητικής ενέργειας με τίτλο «Ψωνίζω και Κερδίζω» όπου με τις αγορές στα τοπικά καταστήματα ο καταναλωτής θα συμμετέχει σε λαχειοφόρο αγορά. Οι τυχεροί θα είναι δεκάδες και θα πάρουν δωροεπιταγές με σημαντικό ποσό και δυνατότητα εξαργύρωσης στα καταστήματα της πόλης. 
   Η διανομή των αντισηπτικών και των μασκών θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Μαΐου και θα ακολουθήσει η προωθητική ενέργεια «Ψωνίζω και Κερδίζω».
   Τόσο ο Κώστας Λύρος όσο και ο Βασίλης Σπυρόπουλος τόνισαν ότι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων είναι πρωταρχικό μέλημα αμφότερων και σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης θα συνεχιστεί για να αποτυπωθεί και έμπρακτα η αλληλεγγύη σε αυτό το πληττόμενο τμήμα της κοινωνίας.
«Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τα χρήματα μένουν στον τόπο μας και επιστρέφουν σε εμάς», το καταληκτικό μήνυμα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου.