Από
την πλευρά του ο κ Βασιλόπουλος τόνισε ότι
«ο
συνεταιρισμός του Μεσολογγίου
έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει μία απόλυτα σύγχρονη αντίληψη για τον
τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας που περιλαμβάνει παραγωγικές δραστηριότητες
και σύγχρονο εξοπλισμό» και πρόσθεσε
ότι «με
κοινή προσπάθεια θα αντιμετωπισθούν τα
αγροτικά προβλήματα ώστε να φανούν οι καρποί αυτής της συνεργασίας σε σύντομο
χρονικό διάστημα».
Στην
συνέχεια ο κ Βασιλόπουλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Στέφου όπου παράγεται το
παραδοσιακό αυγοτάραχο ένα προϊόν ΠΟΠ υψηλής διατροφικής αξίας αλλά
και ιδιαίτερης γευστικής εμπειρίας. Η εταιρεία δημιούργησε με συστηματική δουλειά πρωτοποριακές εγκαταστάσεις στην περιοχή για
την επεξεργασία, συσκευασία και προώθηση προϊόντων της ανοιχτής θάλασσας, της
λιμνοθάλασσας και της υδατοκαλλιέργειας.