Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο. Αρκεί να υπάρχουν… τα ζιζάνια!

Με σχετική απόφαση του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Σπύρου Καρβέλη, 5, αριθ. πρωτ. 766/17-1-2018 (ΑΔΑ: 75ΡΖΩΡΖ-ΦΥ3) και στα πλαίσια του έργου «Αποκατάσταση βλαβών από τα πλημμυρικά φαινόμενα 2017» – μετά από σχετική διαδικασία “διαπραγμάτευσης” – έγινε ανάθεση: α) Στον Ε.Λ. ύψους 39.300 ευρώ με Φ.Π.Α. του έργου «Ανακατασκευή και συντήρηση παλαιού δημοτικού σχολείου Χρυσοβεργίου» και β) Στον Γ.Τ. του έργου «Καταπολέμηση βλάστησης – ζιζανίων στα υδατορέματα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μετά τον καθαρισμό από τα πλημμυρικά φαινόμενα» ύψους 24.304 ευρώ με Φ.Π.Α.

Η ιστορία για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνεται και ήρθε η ώρα κάποιοι να δώσουν δημόσια εξηγήσεις αντί να εγκαλούν άλλους να ζητήσουν συγνώμη, οι οποίοι αποκαλύπτουν τι ακριβώς έχει συμβεί και μάλιστα κατ’ επανάληψη.
Βλέπετε η ζωή εκτός από την ανάθεση για την καταπολέμηση των ζιζανίων, διαθέτει και πραγματικά… ζιζάνια που ανησυχούν και φέρνουν στο φως ό,τι είναι εξώφθαλμα αντιδεοντολογικό και ηθικά κατακριτέο.
ΥΓ. Όποιος αναζητεί το “φλουρί” των ζιζανίων μπορεί να το βρει στη θετική ψήφο στον προϋπολογισμό του 2018 του κ. Καραπάνου… 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
           ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

           «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»