Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο του Συλλόγου «Οι φίλοι της Λιμνοθάλασσας»



Οι εκδηλώσεις με τίτλο “Λιμνοθαλασσιώτικα” οργανώθηκαν και φέτος από το σύλλογό μας με μεγάλη επιτυχία.
Πέρα από τον κόπο και τη δουλειά των μελών του συλλόγου μας και φίλων εθελοντών, για την επιτυχή διοργάνωση θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε:

·               Τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως πατέρα Επιφάνειο και τον πάτερ Χρήστο Γεωργιάδη που ιερούργησαν στον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία στον Αη Σώστη.
·               Τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο για την συνεργασία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορταστικών εκδηλώσεων στο νησάκι του Αη Σώστη.
·               Τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, κ. Δημήτρη Μπουσμπουρέλη και την Αντιπρόεδρο κ. Σόφη Λαναρά, για την παραχώρηση του παλιού κτιρίου της Βαλβείου Βιβλιοθήκης τόσο για τις ανάγκες της έκθεσης όσο και άλλων παράλληλων εκδηλώσεων στον αύλειο χώρο του.
·               Τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, κ. Τάσο Σκαρμούτσο για την προσφορά υλικών για τον ευπρεπισμό του χώρου και του Ιερού Ναΐσκου του Αη Σώστη. Επίσης, για τη συμβολή του ως Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας στην πρόσκληση των σχολείων του Δήμου να επισκεφτούν την Έκθεση φωτογραφίας.
·               Τους χορηγούς της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώσαμε και κάλυψαν όλα τα έξοδα, κ. Κώστα Λύρο (τεχνική εταιρία ΤΕΒΕΚ) και κ. Νίκο Κιρκινέζο (έτοιμο σκυρόδεμα και αδρανή υλικά ΒΟΛΑΚ ΕΠΕ).
·               Τον Διευθυντή της Βαλβείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Μιχάλη Κιτσινέλη και τους εκπαιδευτικούς κ. Ελένη Αντζουλάτου και τον κ. Νίκο Σταμάτη, για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας ως ομιλητής και αφηγητές αντίστοιχα στην βραδιά με τίτλο “και στη ζωή στους πιο βαρείς χειμώνες αλκυονίδες μέρες καρτερώ” που διοργανώσαμε.
Να ευχαριστήσουμε επίσης όσους πρόσφεραν ποτά, εδέσματα και άνθη για τον εορτασμό και συγκεκριμένα:
·               τον κ. Τρικενέ για το ούζο
·               τον αρτοποιό κ. Μπούζα, το Μελισσάκι και την κ. Φαίδρα Χασιώτη για τα γλυκά που προσέφεραν
·               το ιβάρι του Βασιλαδιού και τον κ. Μπότα για τα παστά ψάρια καθώς και
·               την κ. Νερατζία Κοντογιάννη για τις ανθοσυνθέσεις.
Ευχαριστούμε επίσης το Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας για την άδεια μετάδοσης του ντοκυμαντέρ για το θαλάσσιο πάρκο της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού.
Φυσικά, ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας των εκδηλώσεών μας, αλφαβητικά: Onairnews, Αιχμή, Εθνική Ηχώ και Μεσολογγίτικα Χρονικά, για την συνεχή προβολή τους.
Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας αλλά και τους φίλους και τις φίλες που συμμετείχαν τόσο στις εκδηλώσεις ολόκληρη την εβδομάδα όσο και στην συνεστίαση που έκλεισε τις εκδηλώσεις μας.
Ο Σύλλογος μας έχει συνδέσει την διαδρομή του με τη Λιμνοθάλασσα και τα ιστορικά δρώμενα στον τόπο μας. Μέσω των δράσεων και εκδηλώσεών μας, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ανάδειξης και προστασίας του πλούτου της λιμνοθάλασσας, σύμφωνα και με τους σκοπούς της ιδρύσεώς μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Ο Πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας


     Κωνσταντίνος Κατσαρός                                              Μαρούλα Χολέβα